ACJ Maskiner er en virksomhed startet af tre kreative hoveder som tilbage i 2003 fik en idé om at konstruere hydrauliske bjergningsspil til optrækning af fastkørte landbrugskøretøjer.

De første modeller blev bygget på let brugte 12 tons militære wirespil, men da lageret var tom og efterspørgslen var stigende på en løsning som var stærkere og også godkendt til anvendelsen, så udviklede vi et nyt koncept med forskellige muligheder indenfor bjergning, og hjælpetræk som i dag er solgt i det meste af Europa i stort styk antal. Herudover har vi konstrueret kraftige majsdozerblade til opskubning af majs, op til fire meter i arbejdsbredde.

Også Overlæsservogne er blevet konstrueret gennem tiden.  Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores overlæssevogne ”Greenloader”, i takt med at lastbiler bliver indsat til transport af forskellige afgrøder til landbrug og biogas sektoren. Aflæsservogne er solgt som kombinerede løsninger, så de kan anvendes efter selvkørende snittere, eller som frakørsels enhed efter traktorer.

Salg af brugte maskiner til specielt grovfoder og afgrøde håndtering er blevet en stor del af vores hverdag. Vi importerer og eksporterer blandt andet selvkørende finsnittere og skårlæggere, samt pressere og meget andet udstyr til og fra forskellige destinationer, Europa og norden.

Vi har i dag import produkter fra forskellige udenlandske leverandører som i fremtiden bliver med forøget fokus på. Se fanen produkter.!

Hurtig levering fra vores lager i Løgumkloster og kvalitets maskiner med høj komfort, er vores styrke.

ACJ Maskiner ønsker at være en seriøs samarbejdspartner når det gælder udvikling og salg af maskiner til Landbrug, Industri og Maskinstations branchen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jesper Westergaard Lange
ACJ Maskiner Aps